Våra tjänster


Nedan kan du läsa om vilka tjänster vi kan erbjuda för ökat välmående. 


Vi tillämpar tystnadsplikt gentemot kunder och deras medarbetare samt är försäkrade genom branschrådet Svensk massage och följer deras riktlinjer.

MASSAGE

 


Vi jobbar med massage i avslappnande och behandlande syfte.

Spända och ömma muskler tar vi hand om på djupet och vid behov använder vi triggerpunktsbehandling för att musklerna ska slappna av och bli mjuka och elasktiska igen.


Genom massage ökar vi blodcirkulationen i musklerna och förbättrar därmed läkningen vid eventuella skador i muskelvävnaden.


Visste du att massage även:

Motverkar stress

Ökar koncentrationsförmågan

Bidrar till kroppens allmänna välbefinnande

Stärker immunförsvaret


När du bokar massage hos oss tar vi med oss den utrustning som behövs och kommer ut till er arbetsplats, allt för att göra det så enkelt och lättillgängligt som möjligt för dig och dina medarbetare.

I samband med massagebehandlingen skickar vi vid behov gärna med aktiveringsövningar eller stretchövningar att jobba med på egen hand. 


TRÄNING

 

Har du svårt för att komma igång, är rädd för att skada dig eller vet inte vilka övningar som är lämpliga.

Vi är utbildade personliga tränare och kan anpassa träningen efter dina intressen, förutsättningar och livet. Du behöver bara göra jobbet!

Boka en konsultation så hjälpet vi dig vidare därifrån. 


Med träning i direkt anslutning till arbetstiden och arbetsplatsen sparar den enskilda medarbetaren tid och kan lättare få ihop livspusslet samtidigt som dom bli piggare, presterar bättre under arbetsdagen och orkar med vardagen efter jobbet.


Träningen sker med fördel utomhus för mesta möjliga hälsoeffekt.

Med utgångspunkt från medarbetarnas träningsvana planerar vi pass där övningarna vid behov kan göras i olika svårighetsgrad.

Vi jobbar igenom större delen av kroppen med styrka, balans och rörlighet.


Vi jobbar helst med kroppen som belastning eller med enklare redskap som exempelvis gummiband, hantlar, kettelbells eller det som naturen erbjuder.

Eventuell utrustning tar vi med oss.


Vad sägs om lunchpass för att bryta monotont arbete?

Eller är ni kanske morgonpigga och vill väcka igång kroppen innan arbetsdagen eller har ni ett gemensamt mål som ni vill uppnå?


HÄLSOPROFIL & LIVSSTILSCOACHING

 

 

En hälsoprofilbedömning innefattar ett formulär med livsstilsfrågor och ett enklare cykeltest som alla kan utföra. Efter genomförd hälsoprofil får vi ett utgångsläge för medarbetarnas hälsa, som vi sedan kan jobba vidare med och gemensamt skapa en åtgärdsplan för att förbättra till en uppföljning.

Du som arbetsgivare kan få resutatet fördelat på olika avdelningar eller arbetsgrupper.


Utifrån ovanstående kan vi även hjälpa till och vägleda enskilda medarbetare som är i behov av och vill göra en livsstilsförändring.

Om det finns medarbetare som har fått Fysisk aktivitet på recept (FaR) via sin vårdcentral kan vi skapa indviduella åtgärdsprogram utifrån föreskrivet.